-0.2 °C, 0.7 m/s, 85.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavu rotā ar Lieldienu dekoriem
Jelgavu rotā ar Lieldienu dekoriem
25/03/2015

Tuvojoties Lieldienām, Jelgavas pilsēta tiek saposta svētkiem, izmantojot iepriekšējo gadu rotājumus – salmu zaķus, dekoratīvas olas, taureņus un vāzes ar dekoratīviem zariem un pūpoliem. Divi salmu zaķi pirmoreiz tiks novietoti arī atjaunotajā Pasta salā.

Tuvojoties Lieldienām, Jelgavas pilsēta tiek saposta svētkiem, izmantojot iepriekšējo gadu rotājumus – salmu zaķus, dekoratīvas olas, taureņus un vāzes ar dekoratīviem zariem un pūpoliem.

Raiņa parkā jau uzstādīti trīs salmu zaķi un krāsainas olas, savukārt divi salmu zaķi pirmoreiz tiks novietoti arī atjaunotajā Pasta salā. Hercoga Jēkaba laukumā izvietotas dekoratīvās olas, Stacijas aplī Pasta ielas galā uzstādīti pērnā gadā veidotie taureņi, bet puķudobes Driksas ielas gājēju posmā pārtapušas ligzdās, kurās arī ir uzstādītas dekoratīvās olas.

Jelgavas Mākslas skolā veidotās spoguļu olas šogad izvietotas Brīvības bulvāra aplī, savukārt Jāņa Čakstes bulvāri rotā vāzes ar dekoratīviem zariem un pūpoliem.

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestāde (JPPI) „Pilsētsaimniecība” informē, ka pilsētas dekorēšana Lieldienām tiks pabeigta jau tuvākajās dienās.

Pilsētas dekorēšanas darbus organizē JPPI „Pilsētsaimniecība”. Rotājumu uzstādīšanu veic SIA „L.A.metal”, bet to dekorēšanu ar zariem un citiem materiāliem – „I.Tiesneses individuālais uzņēmums”.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību pārvaldē