19.8 °C, 2.5 m/s, 58.1 %

Pasākumi

Sākumlapa PasākumiJauniešiemJelgavas atklātā 3×3 basketbola turnīra 1. posms
Jelgavas atklātā 3×3 basketbola turnīra 1. posms
25.05. 11:00 | Pasta salas slidotavā Jelgavā | 0.00 eiro

Dalībnieki aicināti pieteikties elektroniski līdz 24. maijam pa e-pastu info@bkjelgava.lv. Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums un informācija par katru spēlētāju: vārds, uzvārds, dzimšanas gads, datums, mēnesis. Komandā var pieteikt četrus spēlētājus. Dalība sacensībās ir bezmaksas. Būtiski, ka turnīrā var piedalīties sportisti, sākot no 11 gadu vecuma, turklāt katram dalībniekam jābūt apstiprinātam spēlētāja profilam Starptautiskās Basketbola federācijas FIBA 3×3 basketbola vietnē https://play.fiba3x3.com/.

Dalībnieki aicināti reģistrēties iepriekš, taču, ja kāda komanda nebūs paguvusi pieteikties, to varēs izdarīt arī uz vietas pirms sacensībām turpat Pasta salas slidotavā no pulksten 10:00.

Komandas sacentīsies trijās vecuma grupās: no 11 līdz 13 gadiem, no 14 līdz 16 gadiem, 17 gadi un vecāki. Ja kādā no grupām pieteiksies mazs komandu skaits, tad galvenais tiesnesis var lemt par grupu apvienošanu.

Skatītājiem ieeja pasākumā  bez maksas.

 

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts. Sacensību organizatoriem ir tiesības izmantot mārketinga un reklāmas mērķiem sacensību laikā uzņemtās fotogrāfijas un video materiālus bez saskaņošanas ar tajās redzamajiem cilvēkiem.