Nākamnedēļ, 8. aprīlī, pulksten 10 viesnīcā «Zemgale» notiks sestais cikla «Uzņēmēju brokastis» pasākums. Šoreiz apmeklētāji tiks iepazīstināti ar pasaulē atzītu sistēmu uzņēmuma ilgtermiņa konkurētspējas uzlabošanai – LEAN jeb saimniecisku domāšanu.
Ilze Knusle-Jankevica
Semināru «LEAN – nepārtraukta attīstība. Kā strādāt efektīvāk?» būs noderīgs ražošanas uzņēmumu vadītājiem, procesu un izmaiņu vadītājiem, ražošanas nodaļas vadītājiem. «Šī metode ļauj organizācijai sasniegt maksimālu rezultātu, optimāli izmantojot resursus. Saimnieciskās domāšanas sauklis ir «Do More with Less!» jeb «Darīt vairāk, ieguldot mazāk!» norāda semināra organizatori.
Seminārā varēs uzzināt, kas ir LEAN, sistēmas pamatmetodes, kas der jebkurai nozarei, zudumi no LEAN pieejas. Semināru vadīs Inga Ozola, «Komercizglītības centra» pasniedzēja konsultante, kura šobrīd strādā A/S «Aldaris» par LEAN vadītāju.
Reģistrēties semināram var, rakstot pa e-pastu jelgava@chamber.lv vai jrta.asociacija@gmail.com vai zvanot pa tālruni 28646086 (Baiba) vai 63027404 (Ligita).
Dalība pasākumā: Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācijas JIC Biznesa inkubatora biedriem – vienam pārstāvim bez maksas, katram nākamajam 10 eiro + PVN, nebiedriem – 20 eiro + PVN.
Semināru organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Jelgavas nodaļa, Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācija un JIC Biznesa inkubators sadarbībā ar «Komercizglītibas centru».