Šodien jaunā veidolā durvis ver restorāna «Hercogs» bistro daļa. «Mums ir jauns interjers, izmaiņas ēdienkartē – es teiktu, ka esam spēruši trīs soļus uz priekšu,» paveikto vērtē uzņēmuma īpašnieks šefpavārs Andris Rūmītis.
Ilze Knusle-Jankevica
Izremontētās bistro daļas atklāšanā piedalījās arī Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš, kurš kopā ar A.Rūmīti pagatavoja vokēdienu – vistu un dārzeņus. Šāds piedāvājums – vokēdiens – nu ir iekļauts piedāvājumā. «Domāju, ka šīs pārmaiņas apliecina, ka «Hercogs» ir iekarojis jelgavnieku uzticību,» vērtē pilsētas mērs.
Portāls www.jelgavasvestnesis.lv jau rakstīja, ka bistro telpās ieklāts jauns grīdas segums, pārveidots interjers, ierīkots suši «bārs» ar vokpannām. Restorāna daļā vēl notiek remontdarbi, un to plānots atvērt pēc nedēļas.
Restorāna remonta laikā bistro strādās ilgāk, vismaz līdz pulksten 21, piedāvājot ēdienkarti, kas parasti pieejama restorāna daļā. Turklāt «Hercogā» katru dienu ir iespējams nobaudīt arī Jelgavas īpašos ēdienus – pamatēdienu «Hercoga bura», saldo ēdienu «Šarlotes skūpsts» un dzirkstošo dzērienu «Jelgavas bellini».
Restorāns «Hercogs» Jelgavā strādā trīs gadus. Pēc rekonstrukcijas uzņēmumā būs 16 darbinieki.
Foto: Ivars Veiliņš