23.7 °C, 2.2 m/s, 89.1 %

Pilsētā

Sākumlapa Portāla “Jelgavas Vēstnesis” arhīvsPilsētāBistro «Hercogs» pārvērties līdz nepazīšanai
Bistro «Hercogs» pārvērties līdz nepazīšanai
05/11/2012

Šodien jaunā veidolā durvis ver restorāna «Hercogs» bistro daļa. «Mums ir jauns interjers, izmaiņas ēdienkartē – es teiktu, ka esam spēruši trīs soļus uz priekšu,» paveikto vērtē uzņēmuma īpašnieks šefpavārs Andris Rūmītis.

Ilze Knusle-Jankevica

Šodien jaunā veidolā durvis ver restorāna «Hercogs»
bistro daļa. «Mums ir jauns interjers, izmaiņas ēdienkartē – es
teiktu, ka esam spēruši trīs soļus uz priekšu,» paveikto vērtē
uzņēmuma īpašnieks šefpavārs Andris Rūmītis.

Izremontētās bistro daļas atklāšanā piedalījās arī Jelgavas
domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš, kurš kopā ar A.Rūmīti
pagatavoja vokēdienu – vistu un dārzeņus. Šāds piedāvājums –
vokēdiens – nu ir iekļauts piedāvājumā. «Domāju, ka šīs pārmaiņas
apliecina, ka «Hercogs» ir iekarojis jelgavnieku uzticību,» vērtē
pilsētas mērs.

Portāls www.jelgavasvestnesis.lv jau rakstīja, ka bistro telpās
ieklāts jauns grīdas segums, pārveidots interjers, ierīkots suši
«bārs» ar vokpannām. Restorāna daļā vēl notiek remontdarbi, un to
plānots atvērt pēc nedēļas.

Restorāna remonta laikā bistro strādās ilgāk, vismaz līdz
pulksten 21, piedāvājot ēdienkarti, kas parasti pieejama restorāna
daļā. Turklāt «Hercogā» katru dienu ir iespējams nobaudīt arī
Jelgavas īpašos ēdienus – pamatēdienu «Hercoga bura», saldo ēdienu
«Šarlotes skūpsts» un dzirkstošo dzērienu «Jelgavas bellini».

Restorāns «Hercogs» Jelgavā strādā trīs gadus. Pēc
rekonstrukcijas uzņēmumā būs 16 darbinieki.

Foto: Ivars Veiliņš