Franču virtuves speciālists Bruno Šaperons nākamnedēļ Jelgavas ēdināšanas uzņēmumu pārstāvjus un citus interesentus aicina uz bezmaksas semināriem par franču pavārmākslu.
Anna Afanasjeva
Uzņēmuma «Bruno Chaperon Consulting» asistente Dace Lagzdiņa informē, ka franču virtuves speciālists B. Šaperons pēc savas firmas izveides Jelgavā sabiedriskās ēdināšanas profesionāļiem pirmās konsultācijas sniegs nākampirmdien un otrdien viesnīcā «Zemgale». Nodarbības notiks no pulksten 18 līdz 20. Pirmie semināri, kā informē D.Lagzdiņa, būs bez maksas. Pasākumā prezentēs arī franču traukus.
www.jelgavasvestnesis.lv jau rakstīja, ka B.Šaperons Jelgavu apmeklēja pirms diviem gadiem Francijas Kultūras centra Latvijā organizētā pasākuma «Francijas pavasaris» laikā. Viņam izveidojās sadarbība ar Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju, kā arī ar Amatu vidusskolu, kur otro gadu franču virtuves speciālists ierodas kā vieslektors un praktisko nodarbību vadītājs pavāru un konditoru grupas audzēkņiem.