16.7 °C, 1.7 m/s, 98.6 %

Pilsētā

Sākumlapa Portāla “Jelgavas Vēstnesis” arhīvsPilsētāLieldienās «Hercoga» īpašnieks «bursies» TV3
Lieldienās «Hercoga» īpašnieks «bursies» TV3
06/04/2012

Ģimenes restorāna «Hercogs» īpašnieks Andris Rūmītis Lieldienās, 8. aprīlī, pulksten 9.25 jau otro reizi būs redzams TV3 kulinārijas raidījumā «Divi Burās». Viņš kopā ar Janu Duļevsku gatavos ar paipalu olām pildītu pīrāgu.

www.jelgavasvestnesis.lv

Ģimenes restorāna «Hercogs»
īpašnieks Andris Rūmītis Lieldienās, 8. aprīlī, pulksten 9.25 jau
otro reizi būs redzams TV3 kulinārijas raidījumā «Divi Burās». Viņš
kopā ar Janu Duļevsku gatavos ar paipalu olām pildītu
pīrāgu.

A.Rūmītis jau februārī TV3 raidījumā
gatavoja vēžu astīšu salātus ar avokado citrusaugļu mērci un
smiltsērkšķu putām, bet šoreiz ēdienā, kā jau Lieldienās, būs olas,
tiesa, paipalu.

Šefpavārs šoreiz aicina ikvienu
iemācīties, kā pagatavot ar paipalu olām pildītu maltās gaļas
kārtainās mīklas pīrāgu.

Pats restorāna «Hercogs» Jelgavā un
restorāna «Burkāns» Rīgā šefpavārs A.Rūmītis atzīst, ka filmēšanās
kulinārijas šovā bijis interesants un aizraujošs pasākums. «Tas nav
savā virtuvē pastrādāt. Virtuve bija atvērta tipa – lielveikala
«Spice home» gaitenī, apkārt staigā cilvēki. Tavu darbu vēro ne
tikai garāmgājēji, bet arī kameras, fotoaparāti. Katrā gadījumā tas
bija man kaut kas jauns, kas turklāt arī patika. Tā bija iespēja
«izmukt» no ikdienas rutīnas,» atzīst A.Rūmītis, nenoliedzot, ka šī
esot arī laba iespēja sevi pareklamēt, jo TV3 skatītāju auditorija
ir liela.

Foto: publicitātes foto