Ģimenes restorāna «Hercogs» īpašnieks Andris Rūmītis Lieldienās, 8. aprīlī, pulksten 9.25 jau otro reizi būs redzams TV3 kulinārijas raidījumā «Divi Burās». Viņš kopā ar Janu Duļevsku gatavos ar paipalu olām pildītu pīrāgu.
www.jelgavasvestnesis.lv
A.Rūmītis jau februārī TV3 raidījumā gatavoja vēžu astīšu salātus ar avokado citrusaugļu mērci un smiltsērkšķu putām, bet šoreiz ēdienā, kā jau Lieldienās, būs olas, tiesa, paipalu.
Šefpavārs šoreiz aicina ikvienu iemācīties, kā pagatavot ar paipalu olām pildītu maltās gaļas kārtainās mīklas pīrāgu.
Pats restorāna «Hercogs» Jelgavā un restorāna «Burkāns» Rīgā šefpavārs A.Rūmītis atzīst, ka filmēšanās kulinārijas šovā bijis interesants un aizraujošs pasākums. «Tas nav savā virtuvē pastrādāt. Virtuve bija atvērta tipa – lielveikala «Spice home» gaitenī, apkārt staigā cilvēki. Tavu darbu vēro ne tikai garāmgājēji, bet arī kameras, fotoaparāti. Katrā gadījumā tas bija man kaut kas jauns, kas turklāt arī patika. Tā bija iespēja «izmukt» no ikdienas rutīnas,» atzīst A.Rūmītis, nenoliedzot, ka šī esot arī laba iespēja sevi pareklamēt, jo TV3 skatītāju auditorija ir liela.
Foto: publicitātes foto