19.6 °C, 2.2 m/s, 87.5 %

Izglītība

Sākumlapa Portāla “Jelgavas Vēstnesis” arhīvsIzglītība«Hanzas maiznīcas» atbalstīs Pārtikas tehnoloģijas fakultātes studentus
«Hanzas maiznīcas» atbalstīs Pārtikas tehnoloģijas fakultātes studentus
10/12/2012

Akciju sabiedrība «Hanzas maiznīcas» ir noslēgusi ilgtermiņa sadarbības līgumu ar LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultāti. Tā galvenais mērķis ir sniegt atbalstu fakultātei un iesaistīt studentus jaunu produktu recepšu izstrādē, informē uzņēmuma mārketinga vadītāja Iveta Endziņa.

www.jelgavasvestnesis.lv

Akciju sabiedrība «Hanzas
maiznīcas» ir noslēgusi ilgtermiņa sadarbības līgumu ar LLU
Pārtikas tehnoloģijas fakultāti. Tā galvenais mērķis ir sniegt
atbalstu fakultātei un iesaistīt studentus jaunu produktu recepšu
izstrādē, informē uzņēmuma mārketinga vadītāja Iveta
Endziņa.

Sadarbības gaitā LLU Pārtikas
tehnoloģijas fakultātes studentiem būs iespējams saņemt uzņēmuma
profesionāļu konsultācijas studentu zinātnisko un kursa darbu
izstrādē, kā arī uzņēmums piedāvās konkrētus tematus zinātnisko
darbu izstrādei. «Hanzas maiznīcas» piedāvās arī ekskursijas
uzņēmumā, lai iepazīstinātu studentus ar maizes un konditorijas
izstrādājumu ražošanas procesu un tehnoloģijām. Sadarbība plānota
arī atsevišķu studiju priekšmetu ietvaros, kuros uzņēmuma pārstāvji
plāno iesaistīties praktisko darbu izvērtēšanā un labāko studentu
apbalvošanā.

«Sadarbības līgums paredz profesionāļu
iesaisti pārtikas zinību un pārtikas produktu tehnoloģiju studiju
programmās. Šāda veida sadarbība ar vienu no Latvijā lielākajiem
nozares uzņēmumiem mūsu fakultātei ir nozīmīga, jo studiju laikā
iegūtās teorētiskās zināšanas ir jāprot pielietot praksē. Lai
ieguvums būtu abpusējs, mūsu izglītības speciālisti nodrošinās
atbalstu uzņēmumam sniedzot ekspertu konsultācijas produktu
kvalitātes novērtēšanā. Augstu novērtējam šādu uzņēmuma iniciatīvu
un ticam, ka sadarbība nesīs rezultātus,» norāda LLU Pārtikas
tehnoloģijas fakultātes dekāne Inga Ciproviča.

Savukārt «Hanzas maiznīcas» mārketinga
un tirdzniecības direktors Edijs Vegners uzsver, ka uzņēmums var
lepoties ar ilggadēju pieredzi un kvalitatīvu maizes ražošanas
procesu. «Mēs esam gatavi apmācīt un ieinteresēt jaunos studentus
padziļināti apgūt zināšanas maizes cepšanā, kas ir viena no
senākajām un pieprasītākajām pārtikas ražošanas nozarēm pasaulē,»
tā viņš.