12.5 °C, 2.6 m/s, 88.3 %

2024. gads

Sākumlapa 2024. gads
2024. gads

 

JELGAVAS SPORTA SKOLU UN KLUBU AUDZĒKŅIEM – DALĪBA BEZ MAKSAS

Lai veicinātu jauniešu iesaisti pilsētas sporta pasākumos, Jelgavas sporta skolu un sporta klubu audzēkņi Jelgavas Nakts pusmaratonā varēs piedalīties bez maksas arī garajās distancēs.

Šāda iespēja tiks nodrošināta pirmajiem 500 jauniešiem, kas dzimuši 2005.–2013. gadā un pārstāv kādu no Jelgavas sporta skolām – Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skolu, Jelgavas Specializētās peldēšanas skolu, Jelgavas Ledus sporta skolu vai “Futbola skolu Jelgava” – vai Jelgavas pašvaldības iestādes “Sporta servisa centrs” reģistrā reģistrētajiem sporta klubiem. Lai jaunietis varētu bez maksas piedalīties 5 vai 10 kilometru, vai pusmaratona distancē, viņam jāpiesakās pie sava trenera. Jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, komanda – pārstāvēta sporta skola vai klubs, izvēlētā distance, tālruņa numurs un e-pasta adrese, dzīvesvieta. Personas dati tiks izmantoti pasākuma organizēšanai un informācijas apritei par to. Treneri audzēkņus ievadīs sistēmā. Bezmaksas dalība tiks apstiprināta pirmajiem 500 jauniešiem, kas pēc datu pārbaudes atbildīs nosacījumiem.

Pieteikšanās noslēgsies 1. maijā vai kad būs pieteikušies 500 dalībnieki.

Jāņem vērā, ka saskaņā ar skrējiena nolikumu 5 un 10 kilometru distancē var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma, savukārt pusmaratona jeb 21,0975 kilometru distancē var startēt 2006. gadā dzimuši un vecāki dalībnieki (jaunākiem dalībniekiem, ejot pēc numura, būs jāuzrāda vecāka vai pilnvarotā pārstāvja rakstiska atļauja).

 

IEMAINI MEDAĻU PRET KOKU!

Domājot par ilgtspēju, ikvienam Jelgavas Nakts pusmaratona dalībniekam būs iespēja atteikties no  savas medaļas, iemainot to pret dalībnieka vārdā iestādītu koku, ko organizatori nodrošinās, sadarbojoties ar ziedot.lv un iesaistoties projektā “Dzēs CO2 pēdas nospiedumu!”. Tas, ka dalībnieks vēlas attiekties no medaļas, jānorāda reģistrējoties.

 

JŪDZES SKRĒJIENS – PIEEJAMS IKVIENAM

Jūdzes –1,6 kilometru – skrējiens nākamgad notiks bez laika kontroles un ar iespēju skriet pilnībā bez maksas, reģistrācijas laikā atsakoties no medaļas – tādējādi ikviens interesents varēs piedalīties pasākumā un izbaudīt skriešanas svētkus. Ja jūdzes skrējiena dalībnieks tomēr vēlēsies saņemt piemiņas medaļu, tad maksa būs pieci eiro.