8.2 °C, 6 m/s, 78.9 %

Jelgavas reģionālā tūrisma centra dalība starptautiskajās izstādēs

Sākumlapa DokumentiProjekti2012.gadsJelgavas reģionālā tūrisma centra dalība starptautiskajās izstādēs
Jelgavas reģionālā tūrisma centra dalība starptautiskajās izstādēs

Projekta mērķis – nodrošināt tūrisma informācijas pieejamību starptautiskajās izstādēs „Tourest” (Igaunija), „Vivattur” (Lietuva) un „MITT” (Krievija), veicinot ārzemju tūrisma plūsmas palielināšanos Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada kultūrvēsturiskajos un tūrisma objektos, tūrisma produktos, atpūtas vietās un lielākajos kultūras pasākumos.
Projekta budžets – 5 137.20  LVL .
Finasējums avots – ERAF finansējums 2 568.60 LVL; Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējums 2 568.60 LVL.

Projekta mērķa sasniegšanai ir nepieciešams nodrošināt Jelgavas reģionālā tūrisma centra pārstāvju dalību starptautiskajās izstādēs, lai prezentētu tūrisma, atpūtas un kultūras iespējas Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada teritorijās, kas kopā veido vairāk kā 1660 km2.

Projekta īstenošanas laiks: 2012. gada janvāris – aprīlis, saskaņā ar starptautisko izstāžu norises laiku:

Nr.

Starptautiskā izstāde

Pilsēta, valsts

Norises laiks

  1.  

„Tourest”

Tallina, Igaunija

2012.gada 17. – 19. februāris

  1.  

„Vivattur”

Viļņa, Lietuva

2012.gada 02. – 04. marts

  1.  

„MITT”

Maskava, Krievija

2012.gada 21. – 24. marts


Jelgavas Reģionālais tūrisma centrs (JRTC) starptautiskajās izstādēs piedalīsies Latvijas nacionālajā stendā, kurā katras izstādes apmeklētājiem prezentēs Latviju kā vienotu tūrisma gala mērķi, piedāvājot izbaudīt daudzveidīgu tūrisma un kultūras piedāvājumu Jelgavas pilsētā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Izstādes dalībniekiem un apmeklētājiem JRTC dos iespēju saņemt dažādus izdales materiālus par tūrisma un atpūtas iespējām Jelgavas pilsētā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā, gūt ieskatu par Jelgavas pilsētas prezentācijas maršrutu un iegūt ielūgumu uz Jelgavas pilsētu un apskatīt dažādus tūrisma objektus.
Projekta kopējais plānotais finansējums – 5 137.20 LVL (t.sk. ERAF finansējums 2 568.60 LVL; Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējums 2 568.60 LVL).

2012.gada 20.februārī strap Latvijas Investīciju un attīsības aģentūru un Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādi „Jelgavas reģionālais tūrsima centrs“ ir parakstīts līgums Nr. L-ĀTA-12-0866 par projekta „Jelgavas reģionālā tūrisma centra dalība starptautiskajās izstādēs” (Nr.ĀTA/2.3.1.1.1/11/34/070) īstenošanu. Projektu finansē Eiropas Reģionālās attīstības fonda 2.3. prioritātes „Uzņēmējdarbības veicināšana” 2.3.1.1.1.apakšaktivitāte „Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”.

Sagatvoja:
Jelgavas reģionālā tūrisma centra
Tūrsima informācijas nodaļas vadītājas vietniece
Liene Rulle
Tālrunis: 63005451

 


Saistītie raksti:

Maskavā tiks prezentētas tūrisma iespējas Jelgavas reģionā 21.03.2012.

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes „Jelgavas reģionālais tūrisma centrs” tūrisma speciālisti ir devušies uz Maskavu, lai līdz 24. martam piedalītos starptautiskā tūrisma izstādē Maskavā – „MITT 2012”. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs šogad ir piedalījies jau vairākās starptautiskās izstādēs. Jelgava, Jelgavas novads un Ozolnieku novads tikuši prezentēti arī tūrisma izstādēs Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

 

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes „Jelgavas reģionālais tūrisma centrs” tūrisma speciālisti ir devušies uz Maskavu, lai līdz 24. martam piedalītos starptautiskā tūrisma izstādē Maskavā – „MITT 2012”.

 

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) starptautiskajā izstādē „MITT 2012” Jelgavu un tās reģionu pārstāv vienotā Latvijas nacionālajā stendā, kuru nodrošina Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA). Izstādes ietvaros JRTC apmeklētājiem sniegs informāciju par tūrisma un atpūtas iespējām Jelgavas pilsētā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā. Izstādē tiks piedāvātas TAVAs izdotās tūrisma kartes un vairāki izdales materiāli krievu valodā: maršruts „Viena diena Jelgavā”, buklets „Jelgava, Jelgavas novads, Ozolnieku novads”, tūrisma avīze, maršruts „Uz Zemgales laukiem”. Aktīvākajiem izstādes apmeklētājiem būs iespēja iegūt arī ielūgumus uz trim ievērojamākajiem Jelgavas pilsētas tūrisma objektiem.

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs šogad ir piedalījies jau vairākās starptautiskās izstādēs. Jelgava, Jelgavas novads un Ozolnieku novads tikuši prezentēti arī tūrisma izstādēs Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs