19.3 °C, 2.2 m/s, 69.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPasākumiTiešsaistes individuālās konsultācijas uzņēmējiem: “Instagram uzņēmējdarbībai”
Tiešsaistes individuālās konsultācijas uzņēmējiem: “Instagram uzņēmējdarbībai”
05/11/2021

Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra Uzņēmējdarbības atbalsta nodaļa 16. novembrī organizē individuālās konsultācijas “Instagram uzņēmējdarbībai” ar mērķi atbalstīt uzņēmējdarbības uzsākšanu Instagram platformā. Konsultācijas notiks tiešsaistes režīmā, tām nepieciešams pieteikties iepriekš.

Konsultāciju laikā būs iespēja rast atbildes uz aktuāliem jautājumiem par Instagram konta izveidi un vizuālo noformējumu, komunikācijas veidiem ar klientiem, kā arī saņemt ieteikumus par digitālajiem rīkiem, kas atvieglos satura veidošanu, un citiem svarīgiem jautājumiem.

 

Konsultācijas notiks 16. novembrī attālināti,  pieejami vairāki nodarbību laiki – pulksten 10, 10:30, 11, 11:30 un 12. Interesenti ir aicināti izvēlēties sev vēlamo laiku. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta.

 

Pirms konsultācijas vēlams sagatavot sev aktuālos jautājumus, lai konsultācija noritētu veiksmīgi un būtu iespēja kvalitatīvi izmantot konsultācijai atvēlēto laiku.

 

Pieteikšanās konsultācijai: http://ej.uz/Instagram_konsultacijas

 

Sīkāka informācija par Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centra piedāvātajām konsultāciju un apmācību iespējām, rakstot pa epastu: gundega.fedotova@zrkac.jelgava.lv vai zvanot pa tālruni 63012149.

 

 

Foto: Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs

 

Informācija sagatavota

Sabiedrisko attiecību pārvaldē