19.2 °C, 2.6 m/s, 68.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSportsAndris Grīnfelds – absolūti labākais Latvijas enduro čempionāta pirmajā posmā
Andris Grīnfelds – absolūti labākais Latvijas enduro čempionāta pirmajā posmā
19/07/2021

Nedēļas nogalē Madonā notika Latvijas enduro čempionāts, kurā labi nostartēja “CEC I.S.Racing” komanda. Tai komandu kopvērtējumā pirmā vieta, un arī individuāli absolūtajā vērtējumā pirmais ir kluba braucējs Andris Grīnfelds.

Andris Grīnfelds uzvarēja gan savā E2 klasē, gan absolūtajā kopvērtējumā. “Bija visai karsta diena, kas deva nelielu papildu sarežģītību, bet jutos labi un braukšana sanāca, arī trase Madonā ir ļoti interesanta,” tā Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” savu panākumu komentēja Andris Grīnfelds. Latvijas Motosporta federācijā Madonas trasi raksturo šādi: reljefaina, ar stāviem uzbraucieniem un nobraucieniem, ātruma testiem, kas šoreiz bija tikai pa mežiem un taciņām.

 

Medaļas Madonā izcīnīja arī citi kluba “CEC I.S.Racing” braucēji. Andra treneris Ivo Šteinbergs uzvarēja savā E3 klasē, un absolūtajā kopvērtējumā ieņēma 3. vietu. Junioru klasē 1. vietu izcīnīja Miks Rasmanis, senioru klasē 1. vieta Jānim Rasmanim, Hobby 4T klasē 1. vieta Mārcim Valbergam, bet 3. vieta – Artūram Semjonovam, C klasē 4T uzvaru uzvaru izcīnīja Rūdolfs Rinka. Tas rezultējās arī komandu cīņā – klubu komandu vērtējumā ar 60 punktiem pirmajā vietā ierindojās “CEC I.S.Racing” (Andris Grīnfelds, Ivo Šteinbergs, Miks Rasmanis un Jānis Rasmanis).

 

Kopumā šajā posmā startēja 107 braucēji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, informē Latvijas Motosporta federācija.

 

Jau šajā nedēļas nogalē septiņi “CEC I.S.Racing” sportisti dosies uz Rumāniju, lai piedalītos vienās no pasaules grūtākajām hard enduro sacensībām “Red bull romaniacs”.

 

 

Foto: Stiprs un no Ivo Šteinberga personīgā arhīva